Een droomhuis van 5 m² middenin de Zweedse natuur

Overnachten in een 72 Hour Cabin

Henriksholm is een eiland in Zweden dat in het bezit is van particulieren. Het eilandje vol prachtige natuur ligt in het meer het meer Ånimmen en als je er maar lang genoeg rond loopt, stuit je vanzelf op een 72 Hour Cabin.

De familie Berger, eigenaar van het eiland, heeft een paar van deze cabins geplaatst. Architect Jeanna Berger, dochter van de eigenaren, heeft vijf 72 Hour Cabins ontworpen, die geplaatst zijn op unieke locaties aan het meer, zodat mensen de natuur kunnen beleven in alle comfort. Het huisje is 5 vierkante meter groot en beschikt over een tweepersoons bed. Punt.

72 hour cabin, zweden

In de omgeving kun je prachtig kajakken en hiken, maar vooral ook ontspannen. Want als je hier iets vindt, is het rust. De 72 Hour Cabin kun je hier huren.

De huisjes zijn gemaakt van lokaal geproduceerde planken van Noors hout. Het bouwbedrijf, Fridh & Hell Bygg, verkoopt de huisjes ook voor op andere locaties. Op één voorwaarde: de 72 Hour Cabin moet op een mooie plek in de natuur staan. Fridh & Hell Bygg bepaalt of je aan de eisen voldoet.

Foto’s van de 72 Hour Cabin

72 hour cabin, zweden 72 hour cabin, zweden 72 hour cabin, zweden 72 hour cabin, zweden 72 hour cabin, zweden 72 hour cabin, zweden 72 hour cabin, zweden 72 hour cabin, zweden 72 hour cabin, zweden 72 hour cabin, zweden

Meer leuke content? Like ons op Facebook

24-10-2017 - Alrik de Jong