Op vakantie naar dit Adventure Resort in Wales met een Bear Grylls Survival Acadamy

Naar de natuur in Wales voor een duurzaam outdooravontuur

Hou je er niet van om je hele vakantie op je rug te liggen met je hoofd in de zon? En wel om net als Bear Grylls nat, vies en uitgedaagd te worden? Dan is het Afan Valley Adventure Resort wellicht wat voor je.

De lessen van Bear Grylls

Zie het als een soort Center Parcs, maar dan met chalets die verder uit elkaar staan. En dan niet in Zeewolde, maar in de Afan Valley in Wales. Deze omgeving is een ultieme outdoor spot en leent zich voor tal van activiteiten.

Leuk detail: het resort heeft een partnerschap met de Bear Grylls Acadamy, waar zowel kinderen als volwassenen een survivalcursus kunnen volgen. Oké, niet iets voor de doorgewinterde outdoorfanaat, wel voor degenen die graag een keer kennis willen maken met avontuurlijke activiteiten.

Canyoning, mountainbiken, hiken, klimmen, abseilen, er wordt van alles georganiseerd in de omgeving. De activiteiten zijn bedacht door Bear Grylls. Je kunt in het adventure resort ook het hele jaar door skiën en snowboarden in een klein funpark.

Het park is nog niet open, FJP Investments heeft zelfs nog percelen en lodges te koop. Uiteindelijk beschikt het park over een luxe hotel met honderd kamers, vierhonderd lodges, restaurants, winkels en barretjes.

Het hele adventure resort draait op zonne-energie

De échte outdoorfanaat zal het adventure resort links laten liggen, maar het park is een mooi podium voor een vriendenuitje of om kinderen kennis te laten maken met het ruige outdoorleven.

En dan nog het meest indrukwekkende: FJP Investments heeft laten weten dat het hele resort volledig zal draaien op een 10 hectare groot veld met zonnepanelen.

adventure resort

Trump in het regenwoud

Over het Afan Valley Adventure Resort lijkt goed nagedacht te zijn, ook wat betreft duurzaamheid en het behoud van de natuur in de omgeving. Dat valt van dit resort van Donald Trump in het laatste stukje Indonesische regenwoud niet bepaald te zeggen.

Meer leuke content? Like ons op Facebook

07-09-2017 - Alrik de Jong