Dit wintersportjack verandert constant van kleur

Altijd perfect zichtbaar op de piste

Tijdens het sporten wil je gezien worden, tijdens het skiën of snowboarden in het bijzonder. Komen we uit bij het Blue Morpho Jacket van het innovatieve outdoormerk Vollebak.

Het Blue Morpho Jacket is geïnspireerd op de iriserende vleugels van de morpho menelaus, een prachtige blauwe vlinder uit de regenwouden van Zuid-Amerika. De vleugels zijn bezaaid met microscopische structuren die aan kerstbomen doen denken en het invallende licht weerkaatsen.

blue morpho, vlinder, wintersport, snowboard, ski, vollebak

De jas is ontworpen met lasers, kunsthars en miljoenen microscopische glazen bolletjes (40.000 per vierkante centimeter) voor reflectie. Het resultaat is een jas die in een nanoseconde verandert van een mat blauwe naar een bionisch blauwe kleur.

Leuk om te vertellen, ziet er ook cool uit, maar de veranderende kleur is vooral ook praktisch. Het Blue Morpho Jacket is namelijk zo ontworpen de stof zichzelf altijd in de best zichtbare tint presenteert. Net als de vlinder. Hangt uiteraard een hoog prijskaartje aan. Voor 575 euro is de jas voor jou.

blue morpho, vlinder, wintersport, snowboard, ski, vollebak blue morpho, vlinder, wintersport, snowboard, ski, vollebak blue morpho, vlinder, wintersport, snowboard, ski, vollebak blue morpho, vlinder, wintersport, snowboard, ski, vollebak blue morpho, vlinder, wintersport, snowboard, ski, vollebak blue morpho, vlinder, wintersport, snowboard, ski, vollebak

Meer leuke content? Like ons op Facebook

17-10-2017 - Alrik de Jong