De nieuwe bluetooth speaker van Bose is een outdoor hero

Klein in zijn formaat, groots in zijn daden

Dit compacte bluetooth boxje van Bose kun je gerust meenemen tijdens je survivaltrip of surfvakantie. De SoundLink Micro Bluetooth speaker is namelijk een ware een outdoor hero.

Dit artikel is geschreven door Ilona Braam van WANT.

Kleinste Bose bluetooth speaker

De SoundLink Micro is de kleinste bluetooth speaker van Bose, maar zit propvol technologie om de beste geluidskwaliteit te leveren. Elk onderdeel is zorgvuldig geproduceerd om badass geluid te leveren. Zo is de speaker uitgerust met een speciaal ontworpen transducer en de twee siliconen passieve radiatoren.

SoundLink Micro Bluetooth speaker bose (1)

Scheurbestendige band om overal aan vast te maken

Om makkelijk overal van je muziek te genieten is de SoundLink Micro voorzien van een scheurbestendige band. Volgens Bose maakt het niet uit of je hem voor de eerste of voor de duizendste keer bevestigt. Hij blijft gewoon zitten daar waar je hem vastzet. Dus maak hem vast aan je racefiets, je rugtas of zelfs je riem. Je hoeft niet bang te zijn om het apparaatje kwijt te raken.

SoundLink Micro Bluetooth speaker bose

Water en sneeuw geen probleem

Het doel van Bose was met deze speaker om een altijd presterend apparaat te maken. Dat betekent dat de speaker zijn mannetje kan staan onder alle omstandigheden. De buitenkant is gemaakt van siliconenrubber zonder overbodige naden en openingen. Dit zorgt ervoor dat hij bestand is tegen deuken, krassen en scheuren en ook water zonder problemen weet te trotseren. De SoundLink Micro heeft een IPX7 classificatie en kan gerust in het zwembad vallen. Ook regen of sneeuw zijn geen bedreiging voor het apparaatje.

Siri en Google Assistant ondersteuning

Als je bezig bent met je extreme sporten kun je natuurlijk niet even je smartphone pakken om het volgende nummer op te zetten. Daarom ondersteunt het apparaat ook Siri en Google Assistant. Zo kun je gewoon via spraakopdrachten de bluetooth speaker vertellen wat hij moet doen.

SoundLink Micro Bluetooth speaker bose

Dertig dagen uitproberen

Als je ook wilt beginnen met zorgeloze muzikale avonturen is de speaker via de Bose site te bestellen voor 119,95 euro. De verzending is gratis en je kunt hem dertig dagen vrijblijvend uitproberen. Voor wat variatie kun je kiezen uit een blauwe, zwarte en oranje variant.

Minder draagbaar, maar vele malen krachtiger, is deze Dreamwave Tenor bluetooth speaker. Ook wel de Mount Everest onder de bluetooth speakers genoemd.

Meer leuke content? Like ons op Facebook

02-10-2017 - Alrik de Jong