Chapeau voor The North Face X Pendleton outdoor collectie

Technische classics met iconische indianenpatronen

We zeggen het er maar weer even bij: dit is geen betaalde reclame. We zijn gewoon fan van de nieuwe samenwerking tussen The North Face en Pendleton, die samen met een nieuwe collectie komen.

The North Face maakt technische outdoorkleding, Pendleton maakt producten en kleding van merinowol. Combineer die twee en je hebt een heerlijke outdoor collectie met de herkenbare indianenmotieven van de Amerikaanse wolfrabrikant.

THE NORTH FACE X PENDLETON

De collectie The North Face X Pendleton bestaat onder meer uit een outdoorjack, winterjas, bodywarmer, cap, sloffen (hebben!) en backpack. En ja, alle modellen zijn uniseks. Geen onderscheid tussen mannen en vrouwen dus. De kleding sinds deze maand verkrijgbaar in Nederland.

Elk item in de collectie bevat Amerikaanse wol verwerkt en geweven in de Verenigde Staten door Pendleton. Verder bevatten ze stuk voor stuk twee bekende Pendleton-patronen die zijn toegevoegd aan enkele van de meest revolutionaire productdesigns van The North Face, zoals het iconishce Nuptse Jacket en het Mountain Jacket.

THE NORTH FACE X PENDLETON THE NORTH FACE X PENDLETON THE NORTH FACE X PENDLETON THE NORTH FACE X PENDLETON THE NORTH FACE X PENDLETON

Meer leuke content? Like ons op Facebook

12-12-2017 - Alrik de Jong