Deze Craft Camper Trailer-kit monteer je op iedere aanhanger

Klein kamperen in stijl

De Chesapeake Light Craft Camper-Trailer Kit is de natte droom voor kajakkers en kampeerders. De kit is gemakkelijk te monteren en wordt geleverd met al het materiaal én gereedschap dat je nodig hebt, behalve de aanhanger.

De kit van gepolijst hout is te monteren op eigenlijk iedere aanhanger en wordt geleverd met een draagrek voor je kajaks, kano’s of mountainbikes. De binnenkant is precies groot genoeg om met zijn tweeën in te liggen of zitten. Twee grote deuren aan de buitenkant zorgen voor voldoende ventilatiemogelijkheden en een gemakkelijke toegang.

Er is ruimte voor een 12 volt elektrisch systeem om bijvoorbeeld lampen, een radio of televisie op aan te sluiten en om je mobiele apparaten mee op te laden. En onder de klep aan de achterkant vind je een buitenkeuken. De Chesapeake Light Craft Camper Trailer-kit is zo licht, dat-ie eigenlijk door ieder autootje te trekken is.

De basiskit kost je omgerekend 1.700 euro. Deze kun je naar hartenlust uitbreiden met extra componenten. Bonus: zowel de binnen- als buitenoppervlakken hebben een coating van glasvezel en epoxy. Wat betekent dat het materiaal heel lang goed blijft.

De Chesapeake Light Craft Camper Trailer in beeld

Chesapeake Light Craft Camper Trailer Chesapeake Light Craft Camper Trailer Chesapeake Light Craft Camper Trailer Chesapeake Light Craft Camper Trailer Chesapeake Light Craft Camper Trailer Chesapeake Light Craft Camper Trailer Chesapeake Light Craft Camper Trailer Chesapeake Light Craft Camper Trailer

Meer leuke content? Like ons op Facebook

26-10-2017 - Alrik de Jong