Colofon

Mitchell van der Koelen

Mitchell van der Koelen

Executive Editor

Stadsmens die sinds enkele jaren in een aan water en bossen grenzende buitenwijk woont. Bevalt hem prima. Mag 's winters graag skiën en bereidt zodra het weer het toelaat zijn maaltijden buiten.
Alrik de Jong

Alrik de Jong

Editor

Groeide op in de Friese rimboe, waar hij als een vrije vogel de wereld kon ontdekken. Zijn leven bestond uit voetballen, vissen en kievitseieren zoeken. Tegenwoordig bevalt de urban lifestyle in Amsterdam hem prima, maar mist hij het groen en de dieren nog wel eens. Zijn appartement met uitzicht op de olifanten en slingerapen van Artis maken wat dat betreft veel goed. Zou zo in Japan kunnen wonen. Vanwege het eten, straatbeeld en de uiterst beleefde mensen. Maar vooral ook om het hele jaar door te skiën en hiken in de betoverende Japanse natuur.
Leroy van den Berg

Leroy van den Berg

Speelde vroeger graag in de modder en doet dat - nu stiekem in de achtertuin - nog steeds. Reizen is voor hem - net als voor velen - zijn grote liefde. Bij voorkeur door ongerepte gebieden, maar van de strand + cocktail-combinatie is hij zeker niet vies. Kan geen knopen leggen, wel een degelijk vuurtje stoken. Als het even kan in de Ardennen, het outdoor paradijs op slechts driehonderd kilometer afstand van Nederland.