De TREEO: een multifunctionele hangmat voor de raskampeerder

Simpel doch geniaal

De TREEO is een 3-in-1 hangmat die het leven van kampeerders makkelijker moet maken. De hammock is gefinancierd via Kickstarter. Het beoogde bedrag was 18.000 dollar, inmiddels is er al bijna 28.000 gecrowdfund.

“Ons doel was om een product te maken dat door iedereen die van het outdoor leven houdt te gebruiken is. Van de avonturier in de wildernis tot een gezin in het park; iedereen weet raad met de TREEO”, aldus de bedenker van de hangmat.

Voor alle duidelijkheid: de TREEO is een hangmat, grondzeil en tarp (die je droog houdt bij regen) ineen. In de onderstaande video zie je de het ding gebruikt.

Zoals je ziet is het Quick Draw Cord System, gebaseerd op een simpel drawstring-rugtasje, die je vroeger op de basisschool vast wel eens hebt gedragen. Door aan de koorden te trekken, creëer je in één ruk een hangmat.

De TREEO is op te vouwen tot een klein en licht pakketje dat je aan je backpack kunt hangen. Te koop in verschillende pakketten, die vanaf december 2017 geleverd kunnen worden. Hou rekening met extra shippingkosten, al vallen die mee qua bedrag. Meer informatie vind je hier.

treeo treeo treeo

Meer leuke content? Like ons op Facebook

31-08-2017 - Alrik de Jong