Deze fiets is gemaakt voor avonturiers die koken in de natuur

Alle benodigdheden voor outdoor cooking inbegrepen

Op het allereerste gezicht zie The Forager, een nieuwe avonturenfiets van Sven Cycles, er wellicht een beetje suf uit. Maar dit is toch echt een fiets die gemaakt is voor avonturiers die de wereld verkennen op twee wielen.

The Forager is gemaakt voor langere fietstrips en beschikt over alles wat een reiziger die buiten wil koken nodig heeft. In de manden en tassen zit onder meer een grill, potten en pannen, keukengerei, een roestvrijstalen waterfles, thermosflessen, een snijplank, diverse (zak)messen en een heupkolf.

the forager

Het model is qua uiterlijk gebaseerd een klassieke Land Rover Defender. Heerlijk, dat donkergroene frame met die zandkleurige tassen. Ook aan comfort is gedacht. Zo beschikt The Forager over een zogeheten loopwheel, zodat je extra controle hebt als je volgepakt bent.

Bagage kun je kwijt in de fietstassen achterop en tussen het frame. Toegegeven: dat had wel wat ruimer gekund. Maar bij deze fiets gaat het naast de functionaliteit toch ook echt een beetje om het stelen van de show. Meer informatie vind je hier.

the forager

Meer leuke content? Like ons op Facebook

15-08-2017 - Alrik de Jong