Deze gast reisde 6 maanden door Amerika en is nu onze favoriete fotograaf

Wow, hier wil je bij zijn

We kregen een lezerstip over fotograaf Forrest Mankins, die op een ochtend zijn Jeep pakte om door Amerika te rijden en alles vastlegde. “Fantastisch mooie foto’s, waar iedere locatie hoog op het ‘must visit once in my lifetime’ lijstje komt te staan”, aldus onze lezer Stefan.

6 maanden, 32.000 kilometer

Reden om ons even te verdiepen in de betreffende fotograaf en het duurde niet lang voordat we om waren. Deze gast heeft inderdaad een prachtige, tijdloze stijl. Bohemien, vintage, naturel, knus, geef de sfeer in zijn fotografie een naam. Feit is dat hij je het gevoel geeft erbij te willen zijn.

Forrest Mankins

Mankins reisde 6 maanden lang door Amerika. Meer dan 32.000 kilometer legde hij af, van de poolcircel in Alaska tot het Middenwesten van Amerika – waar zijn roots liggen – en weer terug. Hij noemde zijn project A Life Alive. Hieronder een video en overzicht van zijn foto’s.

Benieuwd naar de locaties? Check zijn website of Instagram.

Forrest Mankins Forrest Mankins Forrest Mankins Forrest Mankins Forrest Mankins Forrest Mankins Forrest Mankins Forrest Mankins Forrest Mankins Forrest Mankins Forrest Mankins

Meer leuke content? Like ons op Facebook

08-12-2017 - Alrik de Jong