Dreamwave Tremor: de Mount Everest onder de bluetooth speakers

Met de accu kun je een auto starten

Bestand tegen vuil en water, krachtiger dan al zijn concurrenten en een accu waarmee je een auto kan starten. De Dreamwave Tremor is een bluetooth speaker van het sterkste soort.

De robuuste speaker is specifiek ontwikkeld voor outdoor gebruik. Het apparaat heeft een vermogen van 50 Watt, waarmee hij zich volgens Dreamwave de sterkste outdoor bluetooth speaker mag noemen. Of dat nou wel of niet zo is: 50 watt is behoorlijk.

Manners Tremor Bluetooth Speaker 3

De bluetooth speaker is bestand tegen water, stof, zand en sneeuw en kan, het uiterlijk verraadt het al, tegen een hard stootje. De outdoor speaker is voorzien van Bluetooth 4.0 en NFC en houdt het op een volle accu 20 uren non-stop vol. 8 uren als je ‘m afspeelt op het maximale volume.

Verder beschikt de Dreamwave Tremor over een zaklamp en kun je zelfs kiezen voor een model met startkabels, waarmee je een 7.0 liter V8 motor kunt starten.

dreamwave tremor, bluetooth speaker

Goed, de prijs, ontkomen we niet aan. Maar het valt mee. De speaker wordt voor 299 euro aangeboden. ‘Dreamwave Tremor bluetooth speaker kopen‘ intoetsen in Google en je krijgt genoeg opties.

Niet de enige outdoor bluetooth speaker

Er zijn natuurlijk meer bluetooth speakers. Dit is de top 8 van Outdoor Manners. Let wel: een paar speakers uit deze lijst zijn minder makkelijk verkrijgbaar in Europa, dus tenzij anders vermeld zul je rekening moeten houden met importkosten.

dreamwave tremor, bluetooth speaker, outdoor

Meer leuke content? Like ons op Facebook

24-08-2017 - Alrik de Jong