Met de EarthRoamer XV-LTS Adventure Camper kun je de hele wereld aan

Je wereldreis begint in de Rocky Mountains

Als je nog eens van plan bent de wereld over te reizen op vier wielen, zoals deze Nederlandse held, dan heb je genoeg aan de EarthRoamer XV-LTS Adventure Camper.

De naam zegt het al: deze camper is bedoeld voor ruige avonturen en belooft je vrolijk en in leven te houden onder alle omstandigheden.

EarthRoamer XV-LTS Adventure Camper

De EarthRoamer XV-LTS Adventure Camper is gebouwd op het chassis van een Ford F550 en heeft een gebrandschilderde body met glasvezel. De camper beschikt over een zonnepaneel van 600 watt op het dak. De energie wordt opgeslagen in vier verschillende batterijen, die alle apparaten in de auto van stroom voorzien.

De robuuste vierwieler beschikt over banden die ook door het Amerikaanse leger worden gebruikt, een offroad veringssysteem, een elektrische lier aan de voor- en achterkant, een zonnescherm een externe barbecue met opbergsysteem en een buitenkeuken.

EarthRoamer XV-LTS Adventure Camper

Binnen heb je met een LED-televisie, kingsize bed, keuken met inductieplaten, koelkast met vriezer, een magnetron en een badkamer behoorlijk wat comfort. De EarthRoamer XV-LTS Adventure Camper biedt slaapplek aan vier personen.

De EarthRoamer XV-LTS Adventure Camper kopen

Twee problemen. 1) deze unit is te koop vanaf 383.830 euro. 2) Je moet ‘m ophalen in Colorado. Maar goed, als je dan toch de wereld over gaat reizen, begin dan direct in de Rocky Mountains.

EarthRoamer XV-LTS Adventure Camper EarthRoamer XV-LTS Adventure Camper EarthRoamer XV-LTS Adventure Camper EarthRoamer XV-LTS Adventure Camper EarthRoamer XV-LTS Adventure Camper EarthRoamer XV-LTS Adventure Camper

Meer leuke content? Like ons op Facebook

18-10-2017 - Alrik de Jong