Hideout Bali Hut: een ecolodge midden in de bossen van Bali

Veel beter ga je het als backpacker niet vinden

Backpackers gaan zich vermaken in dit unieke optrekje in het Gunung Agung vulkaangebied. De Hideout Bali Hut, gebouwd door jarmil Lhot√°k en Alena Fibichov√°, is een ecologische berghut die volledig gebouwd is van bamboe.

Het bamboehuisje is gebouwd in de Balinese bergen. Op een paar minuten lopen tref je de prachtige rivieren en de wereldberoemde rijstvelden. Rafting, hiken, aan outdoor activiteiten kom je hier niet te kort.

Bali ecologisch bamboe

Ecologisch en cool

De Hideout is een zogenoemde ecolodge. Verwacht in deze berghut geen luxe, het is de eenvoud die dit huisje in de Balinese bergen maakt. Het interieur is volledig in lijn met de traditionele Balinese cultuur.

De Hideout Bali Hut is vooral populair onder backpackers, hikers, artiesten en muzikanten. Een overnachting staat garant voor een unieke ervaring, middenin de tropische bossen.

bamboe bali ecologisch bamboe bali ecologisch bamboe bali ecologisch bamboe bali ecologisch bamboe bali ecologisch bamboe bali ecologisch bamboe bali ecologisch bamboe bali ecologisch Bali ecologisch bamboe

Meer ecologische schoonheid?

Duurzaam en verantwoord bouwen wordt steeds populairder. Prima trend. Check ook dit ecohuis in de Japanse bossen ver buiten de benauwde stad.

Meer leuke content? Like ons op Facebook

16-11-2017 - Rajno van Wilgenburg