Fiets de wereld over met de ultralichte Fern Chuck Touring Bike

Veel stijlvoller kun je een toerfiets niet bouwen

Je hebt outdoorgekken in alle soorten en maten. De een beklimt de Mount Everest. De ander zwemt naar Engeland en weer terug. En je hebt ook nog dat selectie groepje prettig gestoorden die duizenden kilometers afleggen tijdens een fietsvakantie. Voor die laatste groep is de Fern Chuck Touring Bike gemaakt.

De fiets is gemaakt door twee Berlijnse industrieel design-studenten, in samenwerking met toerfietsers en entrepreneurs uit de fietswereld. De Fern Chuck Touring Bike is met de hand gemaakt en bestaat uit hoogwaardige componenten zoals een Shimano XT achterderailleur, traditionele velgremmenen 26 inch wielen.

Fern Chuck Touring Bike

Het frame is gemaakt van Columbus Steel, waardoor de fiets zonder bepakking slechts 10,5 kilogram weegt. Alle kabels – zoals die voor de remmen, dynamo en versnelling – zijn in het frame weggewerkt. En voor een fietsvakantie is de fiets vol te hangen met de bijgeleverde tassen. Meer specificaties en verkoopinformatie vind je hier.

Fern Chuck Touring Bike Fern Chuck Touring Bike Fern Chuck Touring Bike Fern Chuck Touring Bike Fern Chuck Touring Bike Fern Chuck Touring Bike Fern Chuck Touring Bike Fern Chuck Touring Bike

Meer leuke content? Like ons op Facebook

24-11-2017 - Alrik de Jong