Gemakkelijk wildkamperen met deze ‘trekhaaktent’

Op de trekhaak of het dak, kan allebei

Tentfabrikant Hitch n’ Pitch maakt wildkamperen nog makkelijker. Deze ruime tent kun je aan de trekhaak koppelen en zodra je klaar bent om te stoppen, zet je hem op het dak van de auto of monteer je ‘m achter je auto. Dit gaat wildkamperen nog een stuk makkelijker maken!

Dit artikel verscheen eerder bij onze stijlvolle broer Manners.

De rooftop tenten worden steeds populairder en dat heeft een reden. Het gemak van deze tenten is ongekend. Ze wegen net iets meer dan vijftig kilo en zijn makkelijk mee te nemen. De tent rust opgevouwen op de trekhaak en is bevestigd aan de achterkant van de wagen. Als je hem wilt opzetten kun je ervoor kiezen om het op het dak van de wagen te plaatsten. Hij vouwt zichzelf uit en het vereist relatief weinig inspanning om hem op te zetten.

OUTDOOR ROOFTOPTENT 4

Heb je nou geen ruimte op de auto, maak je dan geen zorgen. De tent is geschikt voor elk soort terrein. De pootjes onder de tent zijn optioneel, maar als je op rotsachtig terrein wil overnachten is het fijn dat je van de grond kunt staan. Matrassen zijn niet nodig. De tent heeft memory foam in de bodem. Dus je slaapt gegarandeerd in een comfortabel bed.

De Hitch ‘n Pitch Rooftoptent is nu nog niet verkrijgbaar, maar de prijs is inmiddels bekend. Voor ongeveer duizend dollar heb je hem al. Opgeven kan via deĀ website.

Meer leuke content? Like ons op Facebook

03-10-2017 - Alrik de Jong