Hiking boots met een kompas en ingebouwde flacon whisky

Nooit meer de weg kwijt... Of juist wel

Voor al die avonturiers die toch een beetje stijlvol voor de dag willen komen op hun hikes – en tevens hun avonden het liefst afsluiten met een slokje vloeibare moed – lijken deze Oliver Sweeney x TALISKER hiking boots toch wel het perfecte paar wandelschoenen.

Deze hiking boots zijn het resultaat van een samenwerking tussen de Britse kledingontwerper Oliver Sweeney en Talisker, de eigen wisky van het ruige Schotse eiland Skye.

hiking boots

Op de schoen zit een vakje met een zilveren flacon van Talisker, die je kunt navullen met de single malt of natuurlijk een andere drank. De flacon is gemaakt van in Italië vervaardigd zilver, ook het met de hand bewerkte leer is afkomstig uit Italië.

Dan nog een andere hanige tool: het kompas. Vooral handig als je te vroeg hebt gegrepen naar de flacon, zodat je alsnog de weg terug kunt vinden. Een leuk detail is het stukje hout in de hak van de schoen, afkomstig uit hetzelfde vat van de whisky die bij aankoop in de flacon zit.

hiking boots

Langzaam voel je waarschijnlijk al aankomen dat deze wandelschoenen niet tot het laag geprijsde segment behoren. Je koopt ze voor 749 euro.

hiking boots hiking boots hiking boots

Meer leuke content? Like ons op Facebook

19-07-2017 - Rob van der Leek