De Hydro Hammock is een hangmat en hottub ineen

Overal en altijd een warm bad

Alexander Graham Bell vond de telefoon uit, Thomas Edison kwam met de gloeilamp. Tim Berners Lee bedacht het internet, Hydro Hammock deze briljante combinatie van een hangmat en hottub.

Je leest het goed, de Hydro Hammock is een hangmat die je met water kunt vullen. Zo kan de hangmat gebruikt worden als ijsbad, een waterbed voor cryotherapie (goed voor sporters), hottub of natuurlijk gewoon als hangmat. Leuk extraatje voor in je tuin of tijdens je campertrip.

De Hydro Hammock is los als hangmat te koop in een eenpersoons (waitui) en tweepersoons (bundle) variant. Mocht je ‘m willen gebruiken als hottub, dan koop je dezelfde modellen met een bijbehorend systeem dat het water opwarmt. Dat systeem kun je achter je aan rollen en past in iedere auto of camper.

De Hydro Hammock is een geslaagd Kickstarter-project. Wellicht heb je ‘m dus al een keer langs zien komen. Nu is hij in ieder geval te koop vanaf omgerekend 400 euro. Meer informatie over de Hydro Hammock vind je hier. En vind je dit allemaal te duur? Via Airbnb kun je ook hangmatten huren.

Hydro Hammock inspiratie

The worlds coolest hot tub setup on the creek. Setup, Heated up, hanging out in 35 minutes!

Een bericht gedeeld door Hydro Hammock™ (@hydrohammock) op

Cheeky Bubblebath Hydro Hammock style. #stretch #bubblebath #hottub

Een bericht gedeeld door Hydro Hammock™ (@hydrohammock) op

Meer leuke content? Like ons op Facebook

06-10-2017 - Alrik de Jong