Puff & hike: deze Hydro-Vape Backpack beschikt over een vaporizer

Stomend de bergen in

Hiken is leuk, vooral als je high door bergen loopt. Zoiets moeten de makers van de Hydro-Vape Backpack hebben gedacht.

De Hydro-Vape Backpack is een rugtas met zowel een hydratatiesysteem als een ingebouwde vaporizer. De tas is gemaakt door het twee jaar jonge merk Varpwear, dat gevestigd zit in Colorado. In deze staat mag iedereen volgens de wet 28 gram wiet in zijn bezit hebben. We zeggen het er maar even bij.

Hydro-Vape Backpack is de eerste in zijn soort

Maar de vaporizer kan ook gevuld worden met cartridges met nicotineolie, die veel gebruikt wordt door voormalige rokers. Hoe dan ook een opmerkelijke toevoeging aan een backpack, de eerste met zowel een hydrateringssysteem als een vaporizer.

Hydro-Vape Backpack

Om precies te ‘rook’ je via het Drawstring Vapor Delivery System, bestaande uit de vaporizer en een slang met mondstukje die uit de schouderband steekt. Uit de zelfde schouderband steekt ook de slang waaruit je kunt drinken.

Binnenin de rugtas zit een zogeheten ‘tech chamber’, waarin je de cartridge (met cannabis-, CBD-, nicotine- of andere oliën) kunt stoppen. Een oplaadbare 3,8 volt batterij zorgt ervoor dat de oliën verdampt kunnen worden.

Hydro-Vape Backpack

Een paar andere specificaties van de Hydro-Vape Backpack: waterdicht, veel opslagruimte, een wateropslag van 3 liter, alarmfluitje en een systeem van fleece dat voorkomt dat je water bevriest. Varpwear heeft meerdere items met daarin een vaporizer verwerkt, zoals hoodies.

De rugzak, verkrijgbaar in verschillende kleuren, koop je hier voor omgerekend 94 euro.

Hydro-Vape Backpack Hydro-Vape Backpack Hydro-Vape Backpack

Meer leuke content? Like ons op Facebook

20-10-2017 - Alrik de Jong