Potje ijshockey in je achtertuin? Het kan met deze pop-up kit

Als het nou eens goed zou vriezen in ons land...

Écht koude winters gaan wij in Nederland waarschijnlijk niet meer krijgen. Dat is bijzonder jammer, want zodra het vriest bindt de Hollander het liefst direct de schaatsen onder. Die grote plas water zal misschien niet meer helemaal dichtvriezen, maar dit alternatief is wel haalbaar met een paar dagen vorst. Wat dacht je van een pop-up ijshockey ring in je achtertuin?

IJshockey ring in je achtertuin

De EZ Ice Backyard Hockey Rink is een do-it-yourself ijshockey ring die je binnen een uur in elkaar knutselt. Hij bestaat uit vloerpanelen en een boarding die je eenvoudig met elkaar verbindt. Gaat het een paar dagen achter elkaar vriezen, dan zet je deze zo op. Het enige dat je daarna hoeft te doen is het veld te vullen met water en daarna kun je lekker los gaan met je vrienden tijdens een potje ijshockey.

De ring komt in verschillende maten, variërend van 9 x 4,5 m. tot 60 x 25 m. De prijs begint bij 1.700 dollar. Helaas wordt er nog geen standaard levering naar Nederland aangeboden. Troost jezelf met de gedachte dat het ook komende winter waarschijnlijk niet koud genoeg wordt om gebruik te maken van deze ijshockey ring. Tof blijft-ie wel.

Meer leuke content? Like ons op Facebook

10-11-2017 - Mitchell van der Koelen