Jeremy Jones komt met nieuwe film én duurzame O’Neill-collectie

Gedeelte omzet naar Protect Our Winter

Als er iemand verstand heeft van sneeuw en bergen, dan is het de Amerikaanse prof snowboarder, filmmaker en milieuactivist Jeremy Jones wel. Dertig jaar geleden stond de snowboardpionier voor het eerst op een snowboard, de rest is history.

Jones maakte de gehele snowboardrevolutie mee en heeft zijn steentje meer dan bijgedragen aan het ontwikkelen van de beste producten voor in de sneeuw. Opnieuw werken Jeremy Jones en O’Neill samen voor een collectie outerwear en accessoires die gedoopt werd tot O’Neill x Jones. Ook komt hij met een nieuwe film: Life of Glide.

Uiteraard is er in de geest van Jones, naast de technische hoogstandjes, aandacht besteed aan het milieu door gebruik te maken recycled materialen. Een gedeelte van de O’Neill X Jones omzet doneert O’Neill aan Jones zijn stichting Protect Our Winters (POW), die het klimaatprobleem onder de aandacht brengt bij de snowboardcommunity.

Kunstenaar Chris Crossen

jeremy jones, chris crossen, o'neill

Voor deze O’Neill x Jones collectie werkte het designteam van O’Neill nauw samen met de Amerikaanse kunstenaar Chris Crossen. Hij groeide op vlakbij Lake Tahoe wat ook Jones zijn thuisbasis is.

Crossen laat zich inspireren door de immensheid van de bergen en de schoonheid van de natuur. Hij schildert met waterverf en zijn werk is herkenbaar door de simplistische vormen.

jeremy jones, chris crossen, o'neill jeremy jones, chris crossen, o'neill (1)

Meer leuke content? Like ons op Facebook

04-12-2017 - Alrik de Jong