Het is outdoor week bij de Lidl: check deze koopjes onder de 20 euro

En nee, dit is geen reclame

We zeggen het er voor de zekerheid maar bij: dit is geen betaalde reclame. We willen je alleen even tippen op een aantal koopjes. Want het is outdoor week bij de Lidl en dan moet je er snel bij zijn.

Natuurlijk heeft een rugzak van de Lidl niet de kwaliteit van, we noemen maar wat, een Jack Wolfskin. En we weten ook dat een paar wandelschoenen van de Lidl minder lang meegaan dan dat paar dat je bij Bever zag. Ook al is het geen hoogwaardige outdoor gear, er zit alleraardigst materiaal tussen. Dit is onze top 5.

1. CRIVIT® Rugzak 25 – 14,99 euro

lidl, outdoor, rugzak

Dat lees je goed, een 25 liter backpack voor 14,99 euro. De tas heeft een verstelbare borst- en heupriem en reflecterende elementen voor betere zichtbaarheid. Ook is er gedacht aan ergonomie.

2. CRIVIT® Heren wandelschoenen – 19,99 euro

lidl, outdoor, wandelschoenen

Als je veel wandelt, weten we niet of we deze schoenen zouden aanraden. Daarvoor zouden we ze eerst wat langer moeten testen. Als je sporadisch wandelt, dan kun je deze foeilelijke maar praktische wandelschoenen voor 19,99 euro niet laten liggen.

3. CRIVIT® Heren softshell jas – 16,99 euro

softshell jas, lidl, outdoor

Ja hoor, ook gewoon een softshell jas. Waterdicht, voorzien van reflecterende elementen en een ultradunne kristalstructuur (BIONIC FINISH® ECO) beschermt de jas tegen water en vuil. Voor 16,99 euro kun je het altijd proberen.

4. CRIVIT® Heren wandelbroek – 12,99 euro

lidl, outdoor, wandelbroek

Een wandelbroek klinkt wellicht wat suf, maar is echt wel handig tijdens een hike. Want water en vuil afstotend. Dit basic model kost je 12,99 euro.

5. CRIVIT® Heren wandelsokken – 2,99 euro

lidl, outdoor, wandelsokken

Om je outfit compleet te maken nog een paar wandelsokken. We citeren Lidl: lichtgewicht, vochtregulerend en biedt versteviging aan de wreef, enkel, voetbed en de tenen. Een paar kost 2,99 euro.

Gadgets bij de Lidl, Aldi en Action

Bij de Lidl, maar ook bij de Aldi en Action, zijn af en toe ook coole gadgets te koop. Deze worden verzameld in een grappige rubriek op de website WANT.

Meer leuke content? Like ons op Facebook

22-08-2017 - Alrik de Jong