Met de Mjölnir Backpack blijven je spullen veilig tijdens een ruige trip

De natuur is de grootste vriend van de outdoor fan, dat moge duidelijk zijn. Maar diezelfde natuur kan de grootste vijand zijn van de waardevolle spullen die je meeneemt op je avontuur. Denk aan regen-, wind-, water- en valschade. Met de Mjölnir Backpack hoef jij je daar in elk geval (bijna) geen zorgen om te maken.

Het team van de Mjölnir Backback snapt dat een goede tas er niet alleen tof uit dient te zien: functionaliteit en design staan hier beide op even hoog niveau. Ga je een echt stevige trip ondernemen, dan wil je dat je drank en voedsel, GPS-tracker, first aid kit en alle andere waardevolle zaken veilig opgeborgen zitten.

Mjölnir Backpack Mjölnir Backpack Mjölnir Backpack Mjölnir Backpack

Zo robuust als deze tas eruit ziet, is-ie ook. Voorop vind je een hard pantser en ook de soepele delen van de tas zijn gemaakt van hoogwaardige en waterafstotende materialen. Door het gebruik van duurzame materialen en ritsen gemaakt van zogenaamd gunmetal is dit een tas die lange tijd meegaat. De binnenkant van de Mjölnir Backpack, die bestaat uit meerdere compartimenten, is voorzien van een absorberende foamlaag.

Ook aan het draagcomfort is gedacht. Deze tas leent zich uitstekend voor een actieve levensstijl. De tas kent een prettige curve op de rug, een inschuifbaar handvat om ‘m mee vast te houden en zacht en comfortabel schuim op de schouders. Mocht jij je in warmere streken bevinden en een hemd dragen, dan heb je geen last van banden die in je huid snijden.

Interesse? De Mjölnir Backpack is een Kickstarter-project. Hij is tijdelijk te bestellen voor 169 euro. Als het project doorgang vindt, zal de tas in april 2018 geleverd worden. De reguliere consumentenprijs zal zo’n 225 euro bedragen.

Meer leuke content? Like ons op Facebook

25-08-2017 - Mitchell van der Koelen