Nederlanders maken heerlijke shortfilm van outdoor walhalla Åmot

Rust en reinheid in de Scandinavische natuur

Middenin de Zweedse natuur ligt het kleine dorpje Åmot. Omgeven door bossen en meren biedt dit plaatsje oneindig veel outdoor en wildlife activiteiten. Heen dus.

Maar goed, hoe breng je zo’n droomplek mooi in beeld? Dat kun je beter aan de makers van de onderstaande video van vragen. Te weten dat twee Nederlanders opdracht kregen de onderstaande korte film maakten. De film is gemaakt in opdracht van Stilleben, dat overnachtingen in typerende cottages in deze omgeving aanbiedt.

Shortfilm

“Stilleben is opgericht door twee geweldige Vlaamse gasten die enorm veel aandacht besteden aan bewust ondernemen. Alles wat ze doen heeft minimale impact op de natuur en alles is gedaan vanuit ecologisch standpunt. Heel tof”, zegt Justus van den Elsen van Dirty Paws Media. Hij attendeerde op de nieuwe video die hij maakte met zijn collega. Worden we blij van.

“De Scandinavische natuur, de wilde dieren en het prachtige licht van dit indrukwekkende gebied… We zijn hier heel trots op”, zeggen de heren.

Zelf gingen we eerder dit jaar een paar dagen op survival in Zweden, met voormalig marinier en survivalexpert Dennis van Dokkum. Bekijk die reportage hier.

Meer leuke content? Like ons op Facebook

07-11-2017 - Alrik de Jong