The North Face komt met trainingscollectie die alle weertypen aankan

Laat de herfst en winter maar komen

Wat je ook van de herfst en winter vindt, het is een heerlijke periode om buiten te sporten. The North Face komt met een nieuwe trainingscollectie die daarop aansluit.

The North Face Thermoball

Om te beginnen bij het Thermoball Active Jacket, dat gebruikmaakt van de gelijknamige Thermoball-technologie. Kort gezegd houdt dit in dat de jas erg licht is, maar je wel warm houdt tijdens koud en nat weer. Ook interessant: de FlashDry™-XD wicking liner (een voering die vocht afvoert naar buiten).

the north face, trainingscollectie, thermoball active

Terra Metro

In de nieuwe trainingscollectie tref je ook de Terra Metro-serie. Deze bestaat uit een jas, shirt en broek. De serie heeft de stijl van streetwear, maar beschikt wel over technologieën als FlashDry™-XD. We hebben mindere campingsmokings gezien.

the north face, trainingscollectie, terra metro

Brave The Cold

Tot slot zijn er de Brave The Cold shirts en broeken: extra warmtelagen die windbestendige panelen bevatten om de kou buiten te houden en ademende mesh-panelen om lichaamswarmte af te voeren als dat nodig is.

the north face, trainingscollectie, brave the cold

Iets anders: de tweedehands lijn van outdoormerk Patagonia

Normaal gesproken draait het bij bedrijven om het verkopen van zoveel mogelijk nieuwe spullen. Met de lijn Worn Wear zet Patagonia dat denken op de kop. ‘If it’s broke, fix it!’ en ‘Better than new’ zijn slogans die op de website te lezen zijn.

Eerder dit jaar werd de bètawebsite van Worn Wear, nu is er dan eindelijk een winkel die aansluit bij de recyclegedachte van Patagonia: de Worn Wear online store. Lees en bekijk hier meer over de tweedehands lijn.

Meer leuke content? Like ons op Facebook

02-10-2017 - Alrik de Jong