Met deze sokken heb je geen schoenen meer nodig

Een Zwitsers kous die 15 keer sterker is dan staal

We hebben het perfecte outdoorcadeau voor in je kerstsok gevonden: FYF Socks, een paar sokken die je schoenen overbodig maken.

Het primaire doel van sokken is normaal gesproken het warm houden van je voeten, maar dat is niet waar deze topdingen in uitblinken.

Bij de FYF Socks van Swiss Barefoot Company gaat het om de bescherming. Die gaat zo ver dat je geen schoenen meer nodig hebt. FYF staat dan ook voor free your feet.

15 keer sterker dan staal

De sok is gemaakt van het materiaal Dyneema fiber. Deze stof is soepel en comfortabel zoals je wilt bij een sok, maar ook vijftien keer sterker dan staal.

Hierdoor is je gehele voet goed beschermd tegen stenen, glas, hout en andere scherpe voorwerpen. De bovenzijde is voorzien van een elastische band voor optimaal draagcomfort.

fyf socks

De FYF socks zijn daarnaast ook voorzien van reliëfstrips aan de onderzijde voor extra grip en comfort. Ideaal voor tijdens het klimmen, surfen, een boswandeling of andere buitenactiviteiten.

Zie het als de vervanger voor je waterschoentjes. Meer weten of meteen een paar bestellen? Dan doe je dat hier voor 80 dollar.

Meer leuke content? Like ons op Facebook

22-12-2017 - Thomas Aalderink