De bestelbus als ideale outdoor activity vehicle

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ombouwen van Sprinters

Een bestelbus kan de ideale basis vormen voor een outdoor activity vehicle. Dit vooral vanwege zijn ruimte. Er zijn bedrijven, zoals Outside Van (what’s in a name) die gespecialiseerd zijn in het omtoveren van gewone busjes in geweldige recreatievoertuigen.

Al gelang naar uw wensen

Outside Van is gevestigd in het Amerikaanse Portland in de staat Oregon en is gespecialiseerd in het ombouwen van de Mercedes-Benz Sprinter tot outdoor activity vehicle.

Het bedrijf kan diverse aanpassingen doen om de bus beter geschikt te maken voor een actieve levensstijl. Denk aan zaken als het monteren van extra verlichting en carrosseriebescherming middels bull- en sidebars.

Busje omgebouwd tot Outdoor Activity Vehicle

Daarnaast biedt Outside Van veel mogelijkheden om de bus in te richten naar jouw favoriete sport of buitenactiviteit. Op de wagen kunnen rekken en stellages worden gemonteerd zodat je bijvoorbeeld je kano, kajak, mountainbike, racefiets, snowboard of surfboard mee kunt nemen.

De laadruimte van de bus kan volledig worden gestript en heringericht om aan de wensen te voldoen. Je kunt ‘m inrichten als opslag, werkplaats, camper of kantoortje / mobiele werkplek. Dit maakt deze vans geschikt voor eenzame avonturiers, maar ook voor vriendengroepen, families of zelfs voor mensen die de bus willen gebruiken ter ondersteuning bij sporten in competitieverband.

Nederland

Er zijn ongetwijfeld goede partijen in Nederland die soortgelijk werk leveren. Heb jij ervaringen of tips die je met ons en de lezers van Outdoor Manners wilt delen: laat het ons dan weten.

Busje omgebouwd tot Outdoor Activity Vehicle Busje omgebouwd tot Outdoor Activity Vehicle Busje omgebouwd tot Outdoor Activity Vehicle

Meer leuke content? Like ons op Facebook

13-04-2017 - Mitchell van der Koelen