Een übercompacte reisrugzak voor avonturiers met gadgets op zak

Control freaks, lezen jullie mee?

De Black Ember V4 Adventure Travel Pack is niet alleen een hele mond vol, maar vooral ook een hele rugtas vol. Voor de avontuurlijke reiziger is deze compacte reisrugzak in ieder geval een uitkomst.

De waterdichte rugzak is licht, compact en biedt ruimte aan alle tools en gadgets die je nodig hebt tijdens een ruige trip. De binnenkant bestaat uit losse componenten die je los van elkaar kunt demonteren. Ieder component is als aparte heuptas te gebruiken.

De verschillende vakjes zijn voorzien van een stevige beschermlaag, zodat je apparatuur als een spiegelreflexcamera, een drone en GPS-toestel zorgeloos kunt inpakken.

Maar ook voor reistools als een gaspit, drinkbeker, touw, lamp en zakmes is ruimte gereserveerd. Onderop kun je een slaapzak binden en aan de zijkanten vind je vakjes voor een statief en drinkbeker.

reisrugzak

Comfort

Dan nog het comfort. De achterkant van de reisrugzak, het harnas, is zo ontworpen dat-ie de vorm van je rugtas aanneemt. En de 3D-schouderbanden, waarvan je de vering kunt instellen, vormen zich naar de schouders van de drager.

De Black Ember V4 is een succes op Kickstarter, waar je de tas voor omgerekend 135 euro kunt bestellen. De tas komt in september op de markt voor 230 euro.

reisrugzak reisrugzak reisrugzak reisrugzak

Ideaal, zo’n tas mee tijdens je avontuurlijke trip. Ook handig: multifunctioneel gereedschap. Met deze compacte multitools op zak overleef je alles.

Meer leuke content? Like ons op Facebook

04-05-2017 - Alrik de Jong