De amfibiecaravan van Sealander is in één woord briljant

Het water op met je campingtrailer

Als je met een caravan op vakantie gaat, is het lastig om ook nog een boot mee te nemen. We snappen je probleem, dus presenteren we hier een briljante oplossing: de Sealander, een caravan die kan rijden én varen.

Andere campinggasten zullen raar opkijken als ze ‘s ochtends de tent uitstappen en jou met je caravan het water in zien rijden. Maar de sealander is daar toch echt voor bedoeld. De caravan wordt geleverd met een elektrische buitenboordmotor (5pk), zodat je het water op kunt wanneer je maar wilt.

Voordeel van de caravan is dat-ie in vergelijking met andere caravans erg licht is. Je hebt dus niet een zware auto nodig om met de Sealander op vakantie te gaan.

De amfibiecaravan biedt slaapplaats voor twee personen. Maar als je een eindje gaat varen, kun je gerust nog twee extra gasten meenemen. Een vaarbewijs heb je niet nodig, een goed inschattingsvermogen wel. Te weten dat je met een opgeladen motor ongeveer twee uren kunt varen. Het is overigens ook mogelijk om je elektrische apparaten op te laden met via de accu.

Pimp je Sealander

Het concept van deze caravan stamt uit 2012, maar nu is de caravan eindelijk op de markt gebracht. De kale versie van de Sealander kost 18.790 euro en je kunt hem pimpen met oneindig veel pakketten, zoals een ingebouwde barbecue of een geluidssysteem.

Ook bijvoorbeeld gordijnen zitten nog niet bij het het instapmodel inbegrepen. Hier vind je alle opties. We waarschuwen je vast dat de prijs per toevoeging behoorlijk oploopt. Maar fantaseren is soms al leuk genoeg.

sealander

Onmisbaar voor een kampeervakantie, vooral als je ergens afgelegen in de natuur zit, is goed gereedschap. Met deze multi tools op zak overleef je alles.

Meer leuke content? Like ons op Facebook

03-04-2017 - Alrik de Jong