Outdoor smartphone hoesjes: dit is onze top 5

Shockproof, watervast en bestand tegen elk weertype

Je kunt een outdoor telefoon als de CAT S41 kopen, maar met deze top 5 outdoor smartphone hoesjes kom je ook al een heel eind. Hiermee bescherm je jouw telefoon tegen water, stof en stoten. Als jij je telefoon mee wil nemen tijdens jouw volgende trekking, surftrip of klimexpeditie, dan zijn deze smartphone hoesjes het overwegen waard.

Voor de Samsung Galaxy S8: Armor-X

De Armor-X case is water- en shockproof en hij beschermt je telefoon onder water tot twee meter voor een half uur. De case heeft een handige beugel aan achterkant. Zo kun je jouw telefoon op een fiets monteren of vastklikken aan een sportarmband. Als je per ongeluk jouw telefoon laat vallen is er geen man overboord. De Armor-X beschermt een val tot twee meter. Deze case kost je 59,99 dollar. De Armor-X is ook beschikbaar voor de iPhone.

Voor de Samsung Galaxy S7: LifeProof FRE SERIES

Waterproof, schokbestendig en niet al te groot. De LifeProof biedt optimale bescherming aan de Galaxy S7 (maar wel alleen aan de S7 en niet de Edge). Deze case heeft een IP-68 bescherming. Hiermee kun je twee meter onder water voor tenminste een uur. Ook deze case overleeft een val van 2 meter. Deze kameleon onder de smartphone hoesjes komt in verschillende kleuren op de markt, die matchen de kleuren van de Galaxy. Deze case is verkrijgbaar op Amazon en voor 45,30 dollar

Voor de iPhone X: Catalyst Case

Ja, er zijn ook al outdoor smartphonehoesjes voor de nieuwe iPhone X. Zoals de Catalyst Case. Deze case kan tot maar liefst 10 meter onder water en overleeft een val van meer dan 2 meter. Het design van het hoesje is strak en laat zoveel mogelijk schermruimte over. Dus je kunt de all-screen iPhone X alsnog volledig blijven gebruiken. Vanaf januari is deze hoes te verkrijgen. Je bestelt hem in huis voor 89,99 dollar

Voor de iPhone 8: LONTECT Ultra

Net als voor de iPhone X, zijn er ook al smartphone hoesjes voor de iPhone 8. Dit exemplaar heet in zijn volledigheid: LONTECT Ultra Slim Thin Light Dirt/Dust Proof Snowproof Shockproof Case Full Body Underwater Protective Cover for Apple iPhone 8. De naam doet zijn belofte eer aan.

De case is waterproof en kan 3 uren lang tot 2 meter onder water. Een val van 2 meter doet hem niks en hij maakt de telefoon niet al te dik. Daarnaast is deze hoes eigenlijk op de markt gebracht voor de iPhone 7, maar hij past ook op de iPhone 8. Dit maakt hem ook wat goedkoper dan de andere hoesjes in deze lijst. Je kunt hem al vanaf 9,99 dollar bestellen op Amazon.

Voor de iPhone 7: BuySShow

Omdat je het vorige hoesje al op om zowel iPhone 8 als 7 kon doen, tonen we nu de waterproof case, speciaal voor de iPhone 7. Deze hoes overleeft een val van 2 meter (begint saai te worden) zonder enig probleem en kan tot 2 meter onder water. De hoes is ip-68 gecertificeerd, ga er dus vanuit dat hij een half uur onder water kan. De case is dik en absorbeert een flinke klap. Ook deze hoes is te bestellen op Amazon.com. Je hebt hem al voor 9,99 dollar

Meer dan outdoor smartphone hoesjes

Mocht je outdoor smartphone hoesjes onzin vinden, wellicht ben je dan eerder te porren voor Prynt, een smartphone case die als een Polaroid Camera direct je foto’s print. Lees meer over Prynt.

Meer leuke content? Like ons op Facebook

  • Bron:

26-09-2017 - Rajno van Wilgenburg