Als James Bond een SUP-board had, dan was het The Bootlegger

Gemaakt van mahoniehout, voorzien van opslagruimte

Suppen… We kunnen er tegenwoordig niet meer omheen. Toegegeven: het is ook een relaxte bezigheid. Vooral in zee, omdat de golven het dan nog enigszins spectaculair maken. Wat staand peddelen ook spectaculair maakt, is The Bootlegger: een ├╝berstijlvol SUP-board met opslagruimte.

The Bootlegger is het nieuwste product van Fitzke Boards, het bedrijf van Kevin Fitzke uit de Amerikaanse stad Minneapolis. Hij ontwierp dit board van mahoniehouten multiplex, met een drievoudige schuurbehandeling voor de ultieme glans. De schilderingen zijn er met de hand op gebracht.

sup-board

Ook uniek: het SUP-board heeft voorin een opslagruimte voor bijvoorbeeld je slippers, lunchpakket of wat dan ook. Daarin zit weer een extra waterdicht vakje voor de waardevolle spullen. En voor extra comfort en controle zitten op het dek twee pads voor je voeten.

“Het SUP-board is ge├»nspireerd op vliegtuigen en boten uit de jaren 20”, zegt Fitzke op zijn website. Daar kun je ook contact opnemen voor verkoopinformatie. Vast niet goedkoop, maar verlekkerend naar foto’s kijken is ook leuk.

sup-board sup-board sup-board sup-board sup-board

Meer leuke content? Like ons op Facebook

17-08-2017 - Alrik de Jong