Trainen als elite Mitch Rapp, de held uit actiethriller American Assassin

Afgebeuld worden om de wereld te redden

Op 12 oktober gaat er een heerlijke actiefilm in première, American Assassin. Gelinkt daaraan geven we twee entreebewijzen weg voor 12 HR EVOLUTION, een exclusief en grensverleggend trainingsprogramma, gebaseerd op selectie- en trainingsmethodieken van speciale eenheden.

American Assassin is het verhaal van de legendarische CIA-agent Mitch Rapp. Lang voordat hij op terroristen begon te jagen, was hij een ervaren sporter en begaafd academicus. Toen sloeg het noodlot toe en werd hij geworven door een elite-eenheid van de Amerikaanse geheime dienst.

american assassin, 12 hr evolution

Nadat hij zijn training heeft afgerond, waarin hem de vaardigheden om zowel in het binnen- als buitenland gevaarlijke vijanden te doden zijn aangeleerd, is hij een man herboren met maar één doel voor ogen: wraak.

Wereldoorlog tegenhouden in het Midden-Oosten

Samen met Koude Oorlog veteraan Stan Hurley (Michael Keaton) wordt Rapp door de adjunct directeur van de CIA aangesteld om een golf van ogenschijnlijk willekeurige aanvallen op zowel militaire als civiele doelwitten te onderzoeken.

Het drietal ontdekt een patroon in het geweld en gaat op een gezamenlijke missie: het tegenhouden van een mysterieuze man en zijn intentie om een wereldoorlog in het Midden-Oosten te starten.

Lees na de trailer meer over 12 HR EVOLUTION.

12 HR EVOLUTION

12 HR EVOLUTION is een exclusief en grensverleggend trainingsprogramma, gebaseerd op selectie- en trainingsmethodieken van speciale eenheden. Vergelijkbaar met de training van Mitch Rapp.

Wil jij jezelf onderscheiden door sterker in het leven te staan? Wil jij van jezelf weten of je door kunt gaan onder moeilijke omstandigheden? Wil jij echt een keer een bijzondere uitdaging aangaan en begeleid worden door een team van Special Forces? Snappen we heel goed. We geven twee toegangsbewijzen cadeau. Doe mee met de winactie via onze Facebookpagina.

Om mee te doen, moet je overigens wel voldoen aan deze fitheidstest. Meer informatie over 12 HR EVOLUTION vind je hier.

Meer leuke content? Like ons op Facebook

11-10-2017 - Alrik de Jong