Travis verbouwde het busje van zijn oma en reist al 2 jaar lang rond

#Vanlife in optima forma

Hoewel we er waarschijnlijk allemaal van dromen om de wereld rond te reizen, is er altijd wel iets dat ons ervan weerhoudt dit (nog) niet te doen. Fotograaf en avonturier Travis Burke herinnert ons er echter aan dat het enige dat tussen ons en onze droom staat, wijzelf zijn.

De Amerikaanse avonturier bouwde een simpel, oud busje van zijn oma om tot een bewoonbaar mini-huis en doopte het tot zijn ‘adventure mobile’. Met het busje reisde hij 2 jaar lang Amerika rond, terwijl hij de mooiste momenten van zijn roadtrip vastlegde op camera.

travis, busje, reis, reizen

Travis financiert zijn ultieme lifegoal op verschillende manieren? Hij verdient zijn geld met fotografie, het testen van producten en het schrijven van reviews en freelancen. Wat een leventje!

‘Geen uitgebreid plan nodig’

“Ik hoop andere mensen te inspireren om erop uit te gaan en de wereld te ontdekken, al is het je eigen achtertuin. Je hoeft geen uitgebreide vakantie te plannen om door mooie en unieke natuur te komen. Kijk gewoon om je heen. Door mezelf constant naar een nieuw level te tillen, wil ik andere aanmoedigen hetzelfde te doen”, aldus Travis

Als Travis niet in zijn busje door Amerika aan het rondreizen is, dan kun hem wel op een andere bijzondere plek op deze wereld vinden. Wil je ook graag foto’s zien van zijn reizen buiten Amerika? Check dan zeker even zijn Instagram of website voor een nog grotere verzameling prachtige foto’s.

Destination unknown. #VanLife

A post shared by Travis Burke (@travisburkephotography) on

Feels good to be back on the road. California cruisin'! #vanlife @hippytree @clifbarcompany @hydroflask

A post shared by Travis Burke (@travisburkephotography) on

Spent last night under the stars, just the way I like it! Delicate Arch, Utah. @goalzero @clifbarcompany @optcorp

A post shared by Travis Burke (@travisburkephotography) on

Meer leuke content? Like ons op Facebook

16-10-2017 - Alrik de Jong