VAVA Voom 23: een bluetooth speaker die mee op avontuur kan

Water, stof en stoten zijn geen probleem voor deze boy

We hebben het al vaker gezegd: we nemen alleen een bluetooth speaker als-ie hufterproof is. Lees: we willen een bluetooth speaker mee de ruige natuur in. De VAVA Voom 23 is weer eens een bluetooth speaker die aan onze eisen voldoet.

Dit artikel is geschreven door Ilona Braam van WANT.

Ruige behuizing voor ruige avonturen

Als je de speaker ziet, weet je meteen al dat hij tegen een stootje kan. Hij komt namelijk in een ruig uitziende behuizing, welke bedoeld lijkt te zijn voor het leger. Deze is voorzien van rubber om de schokken bij het vallen te kunnen opvangen en hij zou volgens de makers ook bestand zijn tegen slijtage. Met de IPX6 certificering kan hij daarnaast ook nog tegen zand, stof en gevaarlijk spetterend water.

Heldere en krachtige audio

Wat de audio betreft zit je ook goed bij VAVA Voom 23. De speaker levert heldere en krachtige geluiden, zodat je hem gerust mee op avontuur kunt nemen of gewoon relaxed muziek kunt laten verzorgen tijdens een BBQ of picknick. Ook voor handsfree bellen verzorgt het apparaat de benodigde helderheid.

bluetooth speaker

Vierentwintig uur lang genieten

Om makkelijk het volume aan te passen of het volgende nummer op te zetten tijdens wat meer gevaarlijke uitjes, is de Bluetooth speaker voorzien van grote knoppen die je niet kunt missen. Via Bluetooth kun je heerlijk draadloos je muziek afspelen tot een afstand van 10 meter. En omdat je niet altijd een stopcontact in de buurt hebt en je powerbank ook opraakt, gaat de 5200mAh batterij wel 24 uur mee.

Bluetooth speaker voor een zacht prijsje

Een ander groot voordeel van de speaker is dat hij een erg geruststellend prijskaartje heeft. Via Amazon is hij namelijk te bestellen voor 30 dollar en voor een keer bezorgen ze wel in Nederland.

Check hier onze top 8 overige bluetooth speakers.

Meer leuke content? Like ons op Facebook

16-10-2017 - Alrik de Jong