Deze veelzijdige pan is alles wat je nodig hebt wanneer je de natuur ingaat

Pan, oven, grill, barbecue, kruik, zaklamp en powerbank in één

Ga je binnenkort de natuur in en wil je licht reizen, maar ook de mogelijkheid hebben om iedere avond een lekker maaltje te bereiden? Dan is de Morphcooker de enige pan die je nodig hebt. Dit apparaat is namelijk met afstand de meeste multifunctionele pan die we ooit hebben gezien.

Wat de Morphcooker zo bijzonder maakt, is zijn functionaliteit. Je kunt hem namelijk gebruiken als koekenpan, steelpan, oven, grillplaat en meer. Maar daar blijft het niet bij. Ook als er niet gekookt hoeft te worden heeft dit apparaat namelijk een aantal functies die je goed kunt gebruiken. Zo is het ook een kruik, zaklamp en powerbank.

Morphcooker pan

Multifunctionele pan

De veelzijdige pan is volledig elektrisch. Dat betekent dat je het zelfgemaakte kampvuur kunt gebruiken om bijvoorbeeld een kip te roosteren, terwijl je in Morphcooker je zelf geplukte groenten kookt. Handig als je een complete maaltijd wil bereiden, maar ook als je snel een eitje wil bakken of wanneer je tijdens een korte pauze water wil koken voor thee of koffie.

Het opladen kun je doen voordat je vertrekt, maar ook onderweg door middel van zonne-energie. Omdat je hem kunt opvouwen is hij nog geen twee centimeter dik. Dit maakt de pan een stuk gemakkelijker om mee te nemen dan een kookstel met een gasbusje. Daarnaast is hij dus ook een stuk beter voor het milieu en veiliger om te gebruiken.

Kickstarter

De Morhpcooker is nog niet in de winkel te vinden, maar je kunt al wel jouw exemplaar veiligstellen door het kickstarter project te steunen. Er zijn verschillende versies waarvan de goedkoopste 96 dollar is. Het streefdoel is inmiddels al gehaald, dus als je besluit om het project te steunen krijg je hem maart 2018 in huis. Net voordat de lente begint, zodat je er meteen op uit kunt trekken.

Meer leuke content? Like ons op Facebook

15-12-2017 - Thomas Aalderink