Voor de eindbaas: Jackie Chan ski’s met 14 karaats goud

Als een cultheld van de piste af

Op de piste gaat het er niet om hoe je eruit ziet, maar hoe je naar beneden gaat. Praktische kleding, degelijke ski’s en een goede helm. Het draait niet om show.

Ja, point made? Goed, dan gooien we die stelling direct over boord. Te weten dat er een Jackie Chan-ski op de markt is gekomen. De ski’s zijn gemaakt van purperhart en bamboe en hebben 14 karaats gouden bindingen. Purperhart is een tropische houtsoort, die van nature een paarse kleur heeft.

Jackie Chan, ski, foil

De ski’s zijn gemaakt door het merk Foil en hebben de naam Jackie Chan Oro-Amaranto. Ze zijn namelijk speciaal gemaakt voor de legende uit Hong Kong, die naast stuntman en acteur in vechtfilms ook een bedreven skiĆ«r is. Maar wees gerust: de ski’s zijn ook voor jou op maat te maken.

Mocht jouw eigen Jackie Chan-ski’s willen laten ontwerpen, kijk dan hier voor meer informatie. De verkoopprijs is op aanvraag, maar we vertellen je vast dat je voor dat geld ook vier keer op wintersport kunt. De stokken en een flask voor de schnaps zijn bij de prijs inbegrepen, dat dan weer wel.

Jackie Chan, ski, foil

Bonus: cultbeelden van Jackie Chan in de sneeuw

Meer leuke content? Like ons op Facebook

05-01-2018 - Alrik de Jong