Winnebago’s Mercedes-Benz Revel 4×4 camper is een oerdegelijk offroad beest

Duitse gründlichkeit gemixt met het Amerikaanse #vanlife

Dat een samenwerking tussen twee merken een camper ten goede kan komen, bewees deze Citroën SpaceTourer Rip Curl Concept Van al. Mercedes-Benz en camperfabrikant Winnebago doen daar met de Revel 4×4 Camper nog een schepje bovenop.

Op de stijl van het interieur na – althans, naar onze smaak – is de Revel 4×4 Camper een ultieme camper te noemen. Duitse gründlichkeit gemixt met het Amerikaanse #vanlife. Een degelijke camper die gemaakt is voor offroad trips.

revel 4x4 camper

En hoe lelijk het interieur is, zo handig is het ook. Zo beschikt de camper over een powerlift bed dat je met een druk op de knop laat uitklappen, een ruime dinette met uitklapbare tafel, een elektrische keuken en een ‘badkamer’ die ook gebruikt kan worden als opslagruimte van 140 kubieke meter.

Het zonnepaneel op het dak zorgt voor elektriciteit aan de binnenkant. De camper wordt aangedreven door een 3 liter turbodieselmotor en beschikt over een on-demand vierwielaandrijving. De prijs durven we eigenlijk niet te noemen: omgerekend 115.000 euro.

Foto’s van de Revel 4×4 Camper

revel 4x4 camper revel 4x4 camper revel 4x4 camper revel 4x4 camper revel 4x4 camper revel 4x4 camper revel 4x4 camper revel 4x4 camper

Meer leuke content? Like ons op Facebook

09-10-2017 - Alrik de Jong